marți, 18 octombrie 2011

Din seria "fonduri europene pentru ideile mele"

M-am gandit la o afacere - bibelouri mici, de pus pe plasme si LCD-uri.

As rupe piata.

Rationamentul e cam asa: televizoarele vechi, cu tub, sunt pe duca, se strica si aia e, romanul face el credit - chit ca ia bani de la Provident - si-si cumpara altul, magazinele nu mai vand tv-uri cu tuburi - mai sunt unii vanzatori exentrici care mai comanda, daca mai prind vreun furnizor - si pe comoda din sufragerie ajunge un televizor care nu-i asa pantecos. Spatiu mult deasupra, in fata, in spatele lui, subtirel, elegant, da-i lipseste ceva - betivul care canta la acordeon, fata care cara apa, pestisorul, vedeta bibelourilor. Unele mici, dragute, colorate ar fi perfecte.

Cred ca aplic, la axa aia cu sprijinirea chestiilor traditionale. Daca le mai zic si de mileu, ii dau pe spate. Cu macrame bun, cu modele complicate sau pur si simplu cercuri, succes garantat. Imi mai trebuie o fabrica de bibelouri mici si o anexa pentru mileuri.

2 comentarii:

Oana Sandu spunea...

sa te gandesti din timp la un titlu lung si plin de neologisme, eventual poate gasesti si niste prepozitii neologistice (inventezi tu). Daca e ceva lung si cu gerunzii proiectul e garantat!

pistruila spunea...

bai, esti periculoasa cu comentariile, risc sa nu le vad, ceva nu fac bine pe blogul asta ca nu ma anunta cand lumea scrie aici. am nevoie de lectii. revin