miercuri, 9 noiembrie 2011

Fara binecuvantare nu faci nimic

M-am zvarcolit azi, cam juma' de zi de lucru sa iau niste interviuri prin telefon unor preoti. I-am cautat pe cei de la sate. Voiam sa-i intreb cum ar suna o slujba in care ar trebui sa le povesteasca enoriasilor despre binefacerile Internetului.

Cei de la Ministerul Comunicatiilor s-au dat batuti si au mers la Patriarhie sa ceara sprijin in a-i convinge pe sateni sa-si traga cablu de net. Preotii cei mari au zis "Jesus, ce idee buna!"

Si am pornit increzatoare la drum, la cautat de preoti care sa-mi exemplifice cum vine asta.

...toti (vreo 6 preoti) mi-au zis ca nu pot da interviuri presei, ca au si ei sefi, de la care trebuie sa primesc binecuvantare. Fix asa spuneau. Unul mi-a zis urmatoarea treaba: "se cunoaste din voce ca sunteti eleganta, dar nu pot sa va dau eu interviu". Cred ca-i compliment asta...

La un moment dat am primit binecuvantarea sefului mare de la biroul de presa de la Patriarhie, dar am aflat...suspans...ca exista sefi mai mici, sub seful cel mare. Trebuia sa-i intreb si pe ei de binecuvantare.

Atat am cerut azi: sa ma binecuvanteze si pe mine cineva!!!

Un comentariu:

Palatul de Hârtie spunea...

love, love, love..am ras cu lacrimi si nu ma asteptam la asa ceva d ela mine, mai ales ca sunt in perioada bugetelor:)))